Εκτύπωση
Κατηγορία: Εκπαιδευτικοί

Προκειμένου να στελεχωθούν οι Δ.Υ.Ε.Π. παρακαλούμε για την εφαρμογή των διατάξεων του άρθ. 8 της αριθ. 180647/ΓΔ4/2016 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 3502/τ.Β/31-10-2016) «Ίδρυση, οργάνωση, λειτουργία, συντονισμός και πρόγραμμα εκπαίδευσης των Δομών Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (Δ.Υ.Ε.Π.), κριτήρια και διαδικασία στελέχωσης των εν λόγω δομών».
Ειδικότερα, εντός δύο (02) ημερών από την έκδοση του ΦΕΚ με το οποίο ιδρύεται Δ.Υ.Ε.Π. αρμοδιότητάς σας, θα εκδίδετε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του υπηρεσιακού συμβουλίου( ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ), καθώς και όσοι δε συμπληρώνουν το υποχρεωτικό διδακτικό τους ωράριο, να υποβάλλουν αιτήσεις, εφόσον το επιθυμούν, για τις σχολικές μονάδες εντός των οποίων λειτουργούν οι Δ.Υ.Ε.Π. ή ανήκουν τα παραρτήματα τα οποία ιδρύθηκαν εντός των κέντρων φιλοξενίας, αρμοδιότητας των αντίστοιχων ΔΠΕ και ΔΔΕ. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων να λήγει δύο (02) ημέρες από την πρόσκληση.
Η διάθεση ή η συμπλήρωση ωραρίου στις Δ.Υ.Ε.Π. γίνεται με τις διαδικασίες που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις, αφού συνεκτιμηθούν τα προσόντα της παρ. 3 του άρθ. 8 της ανωτέρω Κ.Υ.Α.

Εμφανίσεις: 321