Εκτύπωση
Κατηγορία: Εκπαιδευτικοί

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, συγχαίρει τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, όπως επίσης και τους Εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Καστοριάς και όλους τους φορείς και τους Συλλόγους, που συμμετείχαν, για την πρωτοβουλία να διενεργήσουν, ως έκφραση Κοινωνικής Δράσης και Συνεισφοράς προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών, Εθελοντική Αιμοδοσία την Παρασκευή 27-01-2017.

Η Εκπαιδευτική κοινότητα με την εθελοντική αιμοδοσία,  απέδειξε έμπρακτα την ευαισθησία της και την αλληλεγγύη προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, κάνοντας πράξη τις διδαχές των Τριών Ιεραρχών, που με τη σοφία τους αφιέρωσαν τη ζωή τους σε  φιλανθρωπικές δράσεις και δίκαια τους αποδόθηκε ο τίτλος των μεγίστων φωστήρων.

Ελπίζουμε η ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία να αποτελέσει την απαρχή και άλλων ανάλογων δράσεων αποδεικνύοντας, πως οι εκπαιδευτικοί με τη δύναμη του παραδείγματός τους μπορούν να εμπνεύσουν τους μελλοντικούς πολίτες της χώρας μας.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Εμφανίσεις: 321