Ο Σύλλογος Ελλήνων Κοινωνιολόγων - Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας προσκαλεί εκπαιδευτικούς και φοιτητές/τριες στην Επιμορφωτική Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, από τις 10.00 έως τις 14.30 στο 4ο Γυμνάσιο Κοζάνης, με θέμα:

«ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ»

Σκοπός της ημερίδας είναι να αναδειχτούν προσεγγίσεις με τις οποίες η εκπαίδευση μπορεί να συμβάλει ακόμη πιο ουσιαστικά στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, της αποδοχής και της αλληλεγγύης, μέσα από μεθόδους που εμπλέκουν ενεργά τα παιδιά στη μαθησιακή διαδικασία.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος Καθηγητής Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, κ. Γεώργιος Τσιάκαλος.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη:

  • Προτάσεις διδασκαλίας και παιδαγωγικής διαχείρισης, από εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που ανταποκρίθηκαν σε σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Δύο παράλληλα βιωματικά εργαστήρια, για τη συμμετοχή στα οποία θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Μετά τα παραπάνω, οι ενδιαφερόμενοι/ες για την παρακολούθηση της ημερίδας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ψηφιακή φόρμα που βρίσκεται στη διεύθυνση https://goo.gl/LywkDu, επιλέγοντας το βιωματικό εργαστήριο που επιθυμούν να παρακολουθήσουν, βάσει των πληροφοριών που παρέχονται στο συνημμένο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας στα τηλέφωνα 6987920929 (Α. Πάτσιου) και 6973675667 (Ά. Μπαφίτη).

Συνημμένα:
Download this file (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΗΜΕΡΙΔΑ.doc)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΗΜΕΡΙΔΑ.doc[ ]266 kB