Το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) ενημερώνει τους ενδιαφερομένους για την έναρξη και πλήρη εφαρμογή του Προγράμματος «Σίτιση Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών στις Λέσχες Αξιωματικών ΥΠΕΘΑ»* κατά το σχολικό έτος 2015-2016.
Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος κος Παναγιώτης Μανούρης,
«Η υλοποίηση του Προγράμματος για τέταρτη κατά σειρά σχολική χρονιά από το Ίδρυμα, ενισχύει πολλαπλά τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που επιτελούν το έργο τους μακριά από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους και επιβεβαιώνει τις δυνατότητες της συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.
Το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ, εξήντλησε κάθε οικονομική δυνατότητα του προϋπολογισμού του, μέσα στα πλαίσια των δημοσιονομικών περιορισμών, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του Προγράμματος, κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά.
Η αναγνώριση της προσπάθειας αυτής από την εκπαιδευτική κοινότητα επιβεβαιώθηκε άλλωστε από τον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό των ωφελούμενων εκπαιδευτικών και κατά τη σχολική χρονιά 2014-2015».